Afvallen? Voedingscoach Silvolde/Doetinchem BE Voedingscoaching en Training

BE Brave Bootcamp
Small group training


Hou je van sporten in de buitenlucht, ga je geen uitdaging uit de weg en ben je niet bang om vies te worden?

 

Wat houdt de BE Brave Bootcamp training in?

BE Brave Bootcamp is een 60 minuten durende outdoor training in het bos, waarbij je werkt aan je aan conditie, uithoudingsvermogen en kracht. In groepsverband train je je hele lichaam met de minimale middelen die wij onderweg tegenkomen. Kortom een uitdagende en afwisselende training met een heel hoog ‘fun’ gehalte! De trainingen zijn afwisselend maar hebben een vaste opbouw; er word altijd gewerkt aan conditie, kracht, snelheid en mobiliteit.

 

De voordelen van BE Brave Bootcamp

 • Trainen in klein groepsverband onder begeleiding van een erkend personal trainer.
 • Lekker sporten in de buitenlucht.
 • Elke week afwisselende trainingen, met voldoende opties voor ieders individuele niveau.
 • Je zit niet vast aan een abonnement.

 

Is het wat voor mij?
Hou je van sporten in de buitenlucht, ga je geen uitdaging uit de weg en ben je niet bang om vies te worden? Dan is de BE Brave Bootcamp training echt wat voor jou! In principe kan iedereen met bootcamp meedoen, als men in staat is om 5 minuten achter elkaar te rennen. Iedereen (vrij van blessures en ernstige gezondheidsklachten) kan deelnemen aan de BE Brave Bootcamp training.

 

Wat heb ik nodig?

Het enige wat er van je wordt gevraagd, is om in je sportoutfit (kleding en schoenen die vies mogen worden) 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Denk ook aan een handdoek, een flesje water en een vest/trui voor tijdens de ontspanning.

 

Dagen, tijden en locatie


- Donderdagavond 18:45 locatie ‘de paasberg’ Silvolde/ Terborg.

Vanaf 18.35 uur verzamelen bij BE Voedingscoaching en Training (Terborgseweg 66A, 7064 AH Silvolde).
Meedoen? Meld je van te voren aan middels een email naar be-voedingscoaching@outlook.com of telefonisch/ whatsapp op 0638445544.

 

Let op! BE Brave Bootcamp is een outdoor training en daarom seizoensgebonden (april/mei t/m september/oktober). Check de Facebookpagina: https://www.facebook.com/BeBraveBootcamp/voor informatie rondom de (start van de) trainingen.

 

Tarieven
Voor de 60 minuten trainingen (BE Total & BE Brave) kun je kiezen uit 2 pakketten:

 • Pakket 4 trainingen (1x per week): €48,- (€12,- per training)*
 • Pakket 8 trainingen (2x per week): €76,- (€9,50,- per training)*

Let op! De BE Brave Bootcamp training wordt 1x per week aangeboden.

* Volg je ook personal training? Dan krijg je 20% korting! Heb je in het verleden personal training gevolgd? Dan krijg je 10% korting!

 

Maak je bij een 30 minuten pakket een keer gebruik van een 60 minuten training of andersom, dan worden de meer- of minderkosten verrekend op de factuur met je volgende pakket.

 

Eerst een keer vrijblijvend uitproberen? Dat kan uiteraard, meld je dan aan voor een proefles.

 

Aanmelden, en wat te doen bij verhindering
De bootcamp trainingen gaan door bij een minimaal aantal deelnemers van 3. Ook wordt er een maximum van 12 deelnemers gehanteerd. Wil je meedoen? Meld je dan dus aan. Aanmelden kan middels een email naar be-brave-bootcamp@outlook.com of telefonisch/ whatsapp op 06 38 44 55 44. Na aanmelding en bevestiging kun je deelnemen aan de training. Je ontvangt na aanmelding tevens per email een korte vragenlijst met betrekking tot je fysieke gesteldheid, blessures en fitnessniveau. Hier wordt tijdens de training individueel rekening mee gehouden, door de verschillende opties van de oefeningen aan ieders niveau aan te passen.

 

Ben je verhinderd? Meld je dan minimaal 2 uur van tevoren af per email, of telefonisch op het nummer 06 38 44 55 44. Indien de training niet doorgaat, door te weinig deelnemers of onvoorziene omstandigheden, word je tot uiterlijk 1,5 uur voor de start van de training telefonisch benaderd, dus laat bij de aanmelding tevens je telefoonnummer achter. Deelname aan de bootcamp trainingen zijn volledig op eigen risico. Bij aanmelding voor de training ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees ze even door, deze vindt je onderaan de pagina.

 

Ik hoop je snel te zien!BE part of it!

 

 

 

Algemene voorwaarden

 • Deelname aan een bootcamp training is geheel op eigen risico. Een bootcamp is intensief en het risico op het oplopen van een blessure kan niet worden uitgesloten.
 • De deelnemer dient zelf in te schatten of hij/zij in goede gezondheid verkeert om aan een bootcamp training deel te nemen. Indien een deelnemer gezondheidsklachten heeft of twijfelt, wordt geadviseerd eerst advies in te winnen bij een arts.
 • BE Voedingscoaching en Training is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel ten gevolge van het volgen van trainingen/adviezen. Dit geldt ook voor schade of verlies van eigendommen van een deelnemer.
 • De deelnemer dient zich te allen tijde aan te melden voor een training. Er wordt gewerkt met een maximum aantal deelnemers van 12 personen.
 • Bij minder dan 3 deelnemers, gevaarlijke weersomstandigheden waaronder: storm, onweer, extreme warmte kan een training worden afgelast. Indien je voor deze training staat aangemeld, wordt je tot uiterlijk 1,5 uur voor de training hierover telefonisch op de hoogte gebracht.
 • Er wordt geadviseerd om 10-15 minuten voor de start van de training aanwezig te zijn. De tijden van de training zijn vertrektijden. Indien je te laat bent voor de start, kun je niet meer deelnemen.
 • Indien de deelnemer besluit de openstaande trainingen te staken, kan er in geen geval aanspraak worden gedaan op terugbetaling van de openstaande trainingen. Wel kunnen de openstaande trainingen in overleg met BE Voedingscoaching en Training worden overgenomen door een vriend of kennis van de deelnemer. Verrekening vindt dan plaats tussen deelnemer en overnemer, zonder tussenkomst van BE Voedingscoaching en Training.
 • Alle informatie (denk aan dagen, tijden en prijzen) is onder voorbehoud van wijzigingen.