Afvallen? Voedingscoach Silvolde/Doetinchem BE Voedingscoaching en Training

BE Flow
Small group training


De perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Maakt je zowel fysiek als mentaal sterker op een niet zweverige manier.

 

Wat houdt de BE Flow training in?

BE Flow is een op Yoga geïnspireerde flexibiliteitstraining van 30 minuten, maar dan in een iets ‘hipper jasje’. Er komen bewegingen en houdingen aan bod die afkomstig zijn uit de Tai Chi en Yoga.

 

Met deze training vergroot je niet alleen je flexibiliteit, ook versterkt het je spieren en botten en verbetert het je lichaamshouding. Je werkt tevens aan: kracht, uithoudingsvermogen, focus, balans, ademhaling en sluit af met een stukje ontspanning middels een nuchtere meditatie. Je werkt aan zowel je fysieke als mentale gezondheid, door middel van aandacht en tijd nemen voor jezelf op een athletische en no nonsense manier. Een echte feel good work-out!

 

De voordelen van BE Flow

 • Trainen in klein groepsverband onder begeleiding van een erkend personal trainer.
 • De perfecte combinatie van inspanning en ontspanning, wordt zowel fysiek als mentaal sterker.
 • Je zit niet vast aan een abonnement.
 • Geen drukke sportschool maar een privé personal training studio.
 • Het kost je maar 30 minuten van je tijd!

 

Is het wat voor mij?

Iedereen die opzoek is naar een combinatie van zowel inspanning als ontspanning op een manier die niet belastend is voor het lichaam, heeft baat bij de BE Flow training. Of misschien heb je een druk leven en wil je niet te veel tijd kwijt zijn, maar wel werken aan een sterker lichaam en geest en (leren) ontspannen. Wil je wel de voordelen van een Yoga training maar dan op een nuchtere en athletische manier, ook dan ben je bij de BE Flow training aan het goede adres.Denk je nu: help… maar ik ben helemaal niet lenig! Dit geeft helemaal niets. Het gaat er niet om hoe ver of diep je in een houding komt, de weg ernaar toe is veel belangrijker. Hoe lenig/flexibel je bent is deels genetisch bepaald, maar is ook zeker te trainen. Iedereen kan meedoen en heeft er op zijn of haar eigen niveau baat bij. Iedereen (vrij van blessures en ernstige gezondheidsklachten) kan deelnemen aan de BE Flow training.

 

Wat heb ik nodig?

Het enige wat er van je wordt gevraagd, is om in je sportoutfit 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Denk ook aan een handdoek, een flesje water en een vest/trui voor tijdens de ontspanning. Mocht je van plan zijn het uiteindelijk vaker te gaan beoefenen, dan zou je kunnen overwegen om tegen die tijd zelf een yoga mat aan te schaffen.

 

Dagen, tijden en locatie
-Maandagavond 19:45 (Als onderdeel van de BE Total, maar ook los te volgen.)

-Dinsdagavond 20:30

-(Woensdagochtend 9:45) (Als onderdeel van BE Total, maar ook los te volgen.) *Als extra training indien voldoende animo.

-Vrijdagavond 19:15 (Als onderdeel van de BE Total, maar ook los te volgen.)Locatie: BE Voedingscoaching en Training (Terborgseweg 66A, 7064 AH Silvolde).
Meedoen? Meld je van te voren aan middels een email naar be-voedingscoaching@outlook.com of telefonisch/ whatsapp op 0638445544.

 

Tarieven
Voor de 30 minuten trainingen (BE Quick & BE Flow) kun je kiezen uit 2 pakketten:

 • Pakket 4 trainingen (1x per week): €34,- (€8,50 per training)*
 • Pakket 8 trainingen (2x per week): €56,- (€7,00 per training)*

* Volg je ook personal training? Dan krijg je 20% korting! Heb je in het verleden personal training gevolgd? Dan krijg je 10% korting!

 

Maak je bij een 30 minuten pakket een keer gebruik van een 60 minuten training of andersom, dan worden de meer- of minderkosten verrekend op de factuur met je volgende pakket.

 

Eerst een keer vrijblijvend uitproberen? Dat kan uiteraard, meld je dan aan voor een proefles.

 

Aanmelden, en wat te doen bij verhindering

De trainingen gaan door bij een minimaal aantal van 2 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 5. Wil je meedoen? Meld je dan aan via email naar be-voedingscoaching@outlook.com, of telefonisch/WhatsApp op het nummer 06 38 44 55 44. Na aanmelding en bevestiging kun je deelnemen aan de training.

 

Ben je verhinderd? Meld je dan minimaal 1,5 uur van tevoren af per email, of telefonisch. Indien een training niet doorgaat door onvoorziene omstandigheden, word je tot uiterlijk 1 uur voor de start van de training telefonisch benaderd. Deelname aan de trainingen is volledig op eigen risico. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze vindt je onderaan de pagina.

 

Ik hoop je snel te zien!BE part of it!

 

 

Algemene voorwaarden

 • Deelname aan een training is geheel op eigen risico.
 • De deelnemer dient zelf in te schatten of hij/zij in goede gezondheid verkeert om aan een training deel te nemen. Indien een deelnemer gezondheidsklachten heeft of twijfelt, wordt geadviseerd eerst advies in te winnen bij een arts.
 • BE Voedingscoaching en Training is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel ten gevolge van het volgen van trainingen/adviezen. Dit geldt ook voor schade of verlies van eigendommen van een deelnemer.
 • De deelnemer dient zich te allen tijde aan te melden voor een training. Er wordt gewerkt met een maximum aantal deelnemers van 5 personen en een minimum van 2.
 • Bij onvoorziene omstandigheden of te weinig aanmeldingen (minimum van 2), kan een training worden afgelast. Indien je voor deze training staat aangemeld, wordt je tot uiterlijk 1 uur voor de training hierover telefonisch op de hoogte gebracht.
 • Zorg dat je 5 minuten voor de start van de training aanwezig bent in je sportoutfit. Indien je te laat bent voor de start, kun je niet meer deelnemen.
 • Indien de deelnemer besluit de openstaande trainingen te staken, kan er in geen geval aanspraak worden gedaan op terugbetaling van de openstaande trainingen. Wel kunnen de openstaande trainingen in overleg met BE Voedingscoaching en Training worden overgenomen door een vriend of kennis van de deelnemer. Verrekening vindt dan plaats tussen deelnemer en overnemer, zonder tussenkomst van BE Voedingscoaching en Training.
 • Alle informatie (denk aan dagen, tijden en prijzen) is onder voorbehoud van wijzigingen.