Afvallen? Voedingscoach Silvolde/Doetinchem BE Voedingscoaching en Training

BE Quick
Small group training


Heb je weinig tijd, maar wil je toch graag fit worden?


Dan is BE Quick small group training wat voor jou! In een korte training van 30 minuten ga jij fit en voldaan de deur weer uit!


Wat houdt de BE Quick training in?
In klein groepsverband (minimaal 2, maximaal 6 deelnemers) werken we aan een circuittraining, die bestaat uit 6 oefeningen voor verschillende spiergroepen. Elke oefening wordt op eigen tempo in 45 seconden uitgevoerd. Tussen de oefeningen zit telkens een rustpauze van 15 seconden. Ook worden er variaties gedaan op de 45/15 uitvoering, zo is er namelijk ook een 30/30 variant (30 sec. oefening uitvoeren om 30 sec. rust). Wanneer alle 6 oefeningen zijn voltooid, volgt er een langere rustpauze. Vervolgens wordt het rondje opnieuw ingezet. In totaal worden er 3 rondes gedaan, met voorafgaand een warming-up en als afsluiting een cooling-down. In 30 minuten voltooi je een full body training waarin alle belangrijke spiergroepen en trainingselementen aan bod komen. Je werkt onder andere aan: conditie, uithoudingsvermogen, kracht, power, stabiliteit en flexibiliteit. Aan jou de taak om er iedere 45 seconden (of 30 sec.) het maximale uit te halen.

De voordelen van BE Quick
➢ Trainen in klein groepsverband onder begeleiding van een erkend personal trainer.
➢ Elke week afwisselende trainingen, met voldoende opties voor ieders individuele niveau.
➢ Je zit niet vast aan een abonnement.
➢ Geen drukke sportschool maar een privé personal training studio.
➢ Het kost je maar 30 minuten van je tijd!


Is het wat voor mij?

Heb je weinig tijd, maar wil je toch een complete training waarbij je het maximale eruit haalt? Dan is BE Quick echt wat voor jou! Iedereen (vrij van blessures en ernstige gezondheidsklachten) kan deelnemen aan de BE Quick training. Voor elke oefening zijn er diverse opties op verschillende niveaus. Daarnaast voer je de oefeningen op je eigen haalbare tempo uit.


Wat heb ik nodig?

Het enige wat er van je wordt gevraagd, is om in je sportoutfit (gepaste kleding en binnenschoenen) 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Denk ook aan een handdoek en een flesje water. Daarnaast heb je dus maar 30 minuten van je tijd nodig!


Dagen, tijden en locatie

 • Maandagavond 20.00
 • (Woensdagochtend 10.00)
 • Woensdagavond 19.30
 • Vrijdagavond 18.30

Meedoen? Meld je dan van te voren aan. Kijk hieronder voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

De BE Quick trainingen vinden plaats in de privé sportstudio/ praktijk van BE Voedingscoaching en Training. Adres: Terborgseweg 66A, 7064 AH in Silvolde
Let op! Langskomen kan uitsluitend op afspraak.


Tarieven

Per maand kun je een pakket van 4 of 8 trainingen afnemen. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Een maand loopt vanaf de start van je eerste training tot diezelfde datum 1 maand later (bijvoorbeeld 14 januari tot 14 februari). Binnen deze maand kun je je opgeven voor de 4 of 8 trainingen. Ben je sneller door je trainingen heen en wil je vaker komen? Dit kan uiteraard! Je neemt dan opnieuw een pakket van 4 of 8 trainingen af (met een nieuwe ingangsdatum).
De kosten hiervoor bedragen:

 • €35,- voor 4 trainingen per maand
 • €60,- voor 8 trainingen per maand

*Volg je ook personal training? Dan krijg je 20% korting! Heb je in het verleden personal training gevolgd? Dan krijg je 10% korting!


Aanmelden, en wat te doen bij verhindering

De trainingen gaan door bij een minimaal aantal van 2 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 6. Wil je meedoen? Meld je dan aan via email naar be-voedingscoaching@outlook.com, of telefonisch/WhatsApp op het nummer 06 38 44 55 44. Na aanmelding en bevestiging kun je deelnemen aan de training. Je ontvangt na aanmelding tevens per email een korte vragenlijst met betrekking tot je fysieke gesteldheid, blessures en fitnessniveau. Hier wordt tijdens de training individueel rekening mee gehouden, door de verschillende opties van de oefeningen aan ieders niveau aan te passen.


Ben je verhinderd? Meld je dan minimaal 1,5 uur van tevoren af per email, of telefonisch. Indien een training niet doorgaat door onvoorziene omstandigheden, word je tot uiterlijk 1 uur voor de start van de training telefonisch benaderd. Deelname aan de trainingen zijn volledig op eigen risico. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze vindt je onderaan de pagina.


Ik hoop je snel te zien!BE part of it!


 Like en volg de facebookpagina van BE Quick en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de trainingen en acties. https://www.facebook.com/BEQuickSGT/


Algemene voorwaarden

 • Deelname aan een training is geheel op eigen risico.
 • De deelnemer dient zelf in te schatten of hij/zij in goede gezondheid verkeert om aan een training deel te nemen. Indien een deelnemer gezondheidsklachten heeft of twijfelt, wordt geadviseerd eerst advies in te winnen bij een arts.
 • BE Voedingscoaching en Training is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel ten gevolge van het volgen van trainingen/adviezen. Dit geldt ook voor schade of verlies van eigendommen van een deelnemer.
 • De deelnemer dient zich te allen tijde aan te melden voor een training. Er wordt gewerkt met een maximum aantal deelnemers van 6 personen.
 • Bij onvoorziene omstandigheden kan een training worden afgelast. Indien je voor deze training staat aangemeld, wordt je tot uiterlijk 1 uur voor de training hierover telefonisch op de hoogte gebracht.
 • Zorg dat je 5 minuten voor de start van de training aanwezig bent in je sportoutfit. Indien je te laat bent voor de start, kun je niet meer deelnemen.
 • Indien de deelnemer besluit de openstaande trainingen te staken, kan er in geen geval aanspraak worden gedaan op terugbetaling van de openstaande trainingen. Wel kunnen de openstaande trainingen in overleg met BE Voedingscoaching en Training worden overgenomen door een vriend of kennis van de deelnemer. Verrekening vindt dan plaats tussen deelnemer en overnemer, zonder tussenkomst van BE Voedingscoaching en Training.
 • Alle informatie (denk aan dagen, tijden en prijzen) is onder voorbehoud van wijzigingen.