Afvallen? Voedingscoach Silvolde/Doetinchem BE Voedingscoaching en Training

BE Total
Small group training


Het totale pakket voor je lichaam waarbij alle trainingsvormen aan bod komen.

 

 

Wat houdt de BE Total training in?

BE Total is een uitgebreide training van 60 minuten waarbij alle trainingsvormen aan bod komen. Het is een combinatie van de BE Quick en de BE Flow training, het beste uit twee werelden en de perfecte combinatie voor je lichaam. Na het eerste half uur heb je full body zowel op het gebied van cardio als kracht gewerkt middels een circuittraining. Vervolgens neem je wat gas terug en werk je circa een half uur aan flexibiliteit, houding, focus, balans, ademhaling en ontspanning, middels een op Yoga geïnspireerde flexibiliteitstraining maar dan in een iets ‘hipper jasje’.

 

De voordelen van BE Total

 • Trainen in klein groepsverband onder begeleiding van een erkend personal trainer.
 • Het totale pakket voor je lichaam door te werken aan zowel conditie, kracht en flexibiliteit.
 • Elke week afwisselende trainingen, met voldoende opties voor ieders individuele niveau.
 • Je zit niet vast aan een abonnement.
 • Geen drukke sportschool maar een privé personal training studio.

 

Is het wat voor mij?

Wil je efficiënt trainen en geen keuze hoeven te maken uit de 3 disciplines: conditie, kracht en flexibiliteit, die allemaal even belangrijk zijn? Met de BE Total training werk je aan alle disciplines in één training, dit maakt dat je zowel effectief als efficiënt traint.

 

De oefeningen zijn allemaal aan te passen aan ieders individuele niveau, dit betekent dat iedereen (vrij van blessures en/of ernstige gezondheidsklachten) kan deelnemen aan een BE Total training. Begin je net met sporten of ben je in jouw beleving bijvoorbeeld helemaal niet lenig? Dit is dus geen enkel probleem, ook jij kunt hieraan deelnemen!

 

Wil je werken aan: conditie, uithoudingsvermogen, kracht, power, stabiliteit, flexibiliteit, een betere lichaamshouding, focus, balans, ademhaling en ontspanning. BE Total heeft het dus allemaal, het totale pakket voor je lichaam!

 

Wat heb ik nodig?

Het enige wat er van je wordt gevraagd, is om in je sportoutfit (gepaste kleding en binnen schoenen) 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Denk ook aan een handdoek, een flesje water en een vest/trui voor tijdens de ontspanning.

 

Dagen, tijden en locatie
-Maandagavond 19:00

-(Woensdagochtend 9:00) *Als extra training indien voldoende animo.

-Vrijdagavond 18:30Locatie: BE Voedingscoaching en Training (Terborgseweg 66A, 7064 AH Silvolde).
Meedoen? Meld je van te voren aan middels een email naar be-voedingscoaching@outlook.com of telefonisch/ whatsapp op 0638445544.

 

Tarieven
Voor de 60 minuten training (BE Total & BE Brave) kun je kiezen uit 2 pakketten:

 • Pakket 4 trainingen (1x per week): €48,- (€12,- per training)*
 • Pakket 8 trainingen (2x per week): €76,- (€9,50,- per training)*

* Volg je ook personal training? Dan krijg je 20% korting! Heb je in het verleden personal training gevolgd? Dan krijg je 10% korting!

 

Maak je bij een 30 minuten pakket een keer gebruik van een 60 minuten training of andersom, dan worden de meer- of minderkosten verrekend op de factuur met je volgende pakket.

 

Eerst een keer vrijblijvend uitproberen? Dat kan uiteraard, meld je dan aan voor een proefles.

 

Aanmelden, en wat te doen bij verhindering

De trainingen gaan door bij een minimaal aantal van 3 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 5. Wil je meedoen? Meld je dan aan via email naar be-voedingscoaching@outlook.com, of telefonisch/WhatsApp op het nummer 06 38 44 55 44. Na aanmelding en bevestiging kun je deelnemen aan de training. Je ontvangt na aanmelding tevens per email een korte vragenlijst met betrekking tot je fysieke gesteldheid, blessures en fitnessniveau. Hier wordt tijdens de training individueel rekening mee gehouden, door de verschillende opties van de oefeningen aan ieders niveau aan te passen.

 

Ben je verhinderd? Meld je dan minimaal 1,5 uur van tevoren af per email, of telefonisch. Indien een training niet doorgaat door onvoorziene omstandigheden, word je tot uiterlijk 1 uur voor de start van de training telefonisch benaderd. Deelname aan de trainingen zijn volledig op eigen risico. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze vindt je onderaan de pagina.

 

Ik hoop je snel te zien!BE part of it!

 

 

Algemene voorwaarden

 • Deelname aan een training is geheel op eigen risico.
 • De deelnemer dient zelf in te schatten of hij/zij in goede gezondheid verkeert om aan een training deel te nemen. Indien een deelnemer gezondheidsklachten heeft of twijfelt, wordt geadviseerd eerst advies in te winnen bij een arts.
 • BE Voedingscoaching en Training is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel ten gevolge van het volgen van trainingen/adviezen. Dit geldt ook voor schade of verlies van eigendommen van een deelnemer.
 • De deelnemer dient zich te allen tijde aan te melden voor een training. Er wordt gewerkt met een maximum aantal deelnemers van 5 personen en een minimum van 3.
 • Bij onvoorziene omstandigheden of te weinig aanmeldingen (minimum van 3), kan een training worden afgelast. Indien je voor deze training staat aangemeld, wordt je tot uiterlijk 1 uur voor de training hierover telefonisch op de hoogte gebracht.
 • Zorg dat je 5 minuten voor de start van de training aanwezig bent in je sportoutfit. Indien je te laat bent voor de start, kun je niet meer deelnemen.
 • Indien de deelnemer besluit de openstaande trainingen te staken, kan er in geen geval aanspraak worden gedaan op terugbetaling van de openstaande trainingen. Wel kunnen de openstaande trainingen in overleg met BE Voedingscoaching en Training worden overgenomen door een vriend of kennis van de deelnemer. Verrekening vindt dan plaats tussen deelnemer en overnemer, zonder tussenkomst van BE Voedingscoaching en Training.
 • Alle informatie (denk aan dagen, tijden en prijzen) is onder voorbehoud van wijzigingen.