Afvallen? Voedingscoach en personal trainer Silvolde, Zwolle, Oude IJsselstreek - tarieven
Personal trainingIs het tijd om aan je doel te gaan werken, maar is de motivatie ver te zoeken? Vanaf nu gaat het je WEL lukken om wel alles er uit te halen wat in je zit. Als personal trainer (NASM certified) is het mijn taak om jou te motiveren, je zult dingen doen die je zelf niet voor mogelijk houdt. Op een veilige, systematische en progressieve manier gaan wij samen aan jouw doel(en) werken en halen we het maximale eruit wat er in zit. Ik ben dat zetje in jouw rug die je nodig hebt. Ik pas mij aan op wat jij nodig hebt om net dat stapje extra, die extra kilo of extra oefening te doen. Ik ben je vriend maar kan ook je ergste vijand zijn, dit alles om jou de successen te laten behalen die je wilt en waarvan ik weet dat je ze in je hebt zitten. Ik laat je volledig in je waarde in mijn privé personal training studio. Hier krijg je die 100% aandacht in een veilige setting waar jij je op je gemak zult gaan voelen. Dus kom nu in actie, trek de stoute (sport)schoenen aan en zet je dromen om in doelen!


* Het is ook mogelijk om na afloop van de personal training sessie, kosteloos gebruik te maken van de aanwezige douche.


Losse personal training sessie

Circa 1 uur
€52,50 incl. BTW
* Je hebt de mogelijkheid om deze sessie samen met iemand die je kent te doen, hierbij kun je de kosten delen.


BE fit personal training pakket
4 weken 1x per week (4 sessies)
€190,- incl. BTW (€47,50 per sessie)
* Je hebt de mogelijkheid om deze sessies samen met iemand die je kent te doen, hierbij kun je de kosten delen.


BE fitter personal training pakket
4 weken 2x per week (8 sessies)
€340,- incl. BTW (€42,50 per sessie)
* Je hebt de mogelijkheid om deze sessies samen met iemand die je kent te doen, hierbij kun je de kosten delen.


BE fittest personal training pakket
4 weken 3x per week (12 sessies)
€390,- incl. BTW (€32,50 per sessie)
* Je hebt de mogelijkheid om deze sessies samen met iemand die je kent te doen, hierbij kun je de kosten delen.


BE best combinatiepakket voeding en personal training
Pakket van 2 maanden persoonlijke en professionele begeleiding op maat bestaande uit 4 voedingsconsulten en 8x een personal training sessie (circa 1 uur per training), €350,- incl. BTW


Wil je afvallen en ga je voor het maximaal haalbare resultaat, door volledige coaching en begeleiding op het gebied van voeding en sporten? Wanneer je voeding en het sporten goed op elkaar is afgestemd, heb je de sleutel tot succes. Bij het ‘BE best’ pakket wordt je tijdens een traject van 2 maanden hierin volledig gecoacht en begeleid. Het ‘BE best’ pakket staat qua voedingscoaching gelijk aan het ‘BE better’ pakket, maar heeft een aanvulling met 8 personal training sessies van circa 1 uur. Naast een uitgebreid voedingsadvies op maat, tips, tools en een mapje met informatiemateriaal voor je voeding voor thuis, is het mijn taak als personal trainer om er bij jou alles uit te halen wat je in je hebt. Met de juiste motivatie is het mogelijk om dingen te doen die je zelf niet voor mogelijk houdt. Dit uiteraard op een veilige manier en met een systematische en progressieve opbouw. Iedere week zal er een één op één personal training sessie plaatsvinden in mijn personal training studio of wellicht bij mooi weer buiten (indien je dit leuk lijkt).


De invulling van het ‘BE best’ pakket

Uitklappen

 • Online intake: Voordat we van start kunnen gaan heb ik zoveel mogelijk informatie nodig over jou als persoon, jouw situatie en je huidige eetpatroon, om een passend voedingsadvies te kunnen maken die bij jou als persoon en jouw situatie aansluit. Na het uitgebreid analyseren van alle gegevens, maak ik vervolgens achter de schermen jouw persoonlijke voedingsadviezen. Aangezien hier veel tijd en werk in zit, streef ik ernaar om binnen 1 week het startconsult te plannen. De consulten vinden plaats in de praktijk.
 • Start consult (circa 1 week later): na het werk voor mij achter de schermen, krijg je uitleg over je persoonlijke adviezen. Je krijgt tips, tools en een persoonlijk mapje met informatiemateriaal waarmee je thuis aan de slag kunt. Tevens volgt er een uitgebreide meting van je lichaamssamenstelling om het startpunt te bepalen. Daarna volgt de 1e personal training sessie.
 • 2e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 1e vervolg consult (circa 2 weken later na start consult): professionele meting van je lichaamssamenstelling, om de resultaten waar te nemen en een evaluatie hoe het gaat en of er nog dingen aangepast dienen te worden. Daarna volgt de 3e personal training sessie.
 • 4e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 2e vervolg consult (circa 2 weken later na 1e vervolgconsult): professionele meting van je lichaamssamenstelling, om de resultaten waar te nemen en een evaluatie hoe het gaat en of er nog dingen aangepast dienen te worden. Daarna volgt de 5e personal training sessie.
 • 6e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 7e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 8e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 3e vervolg consult, afsluitende consult (circa 4 weken later na 2e vervolg consult): professionele meting van je lichaamssamenstelling om de behaalde resultaten door te nemen, en een evaluatie van de afgelopen periode. Afronding van de begeleiding. Keuze voor eventuele losse consulten of losse metingen.

Daarnaast is het altijd mogelijk om telefonisch contact, of contact per email te hebben wanneer je tegen iets aanloopt. Als voedingscoach ben ik gedurende het traject te allen tijde voor al je vragen benaderbaar.BE best+ combinatiepakket voeding en personal training
Pakket van 2 maanden persoonlijke en professionele begeleiding op maat bestaande uit 4 voedingsconsulten en 2x per week personal training (16 sessies van circa 1uur per training), €490,- incl. BTW

Dit pakket heeft dezelfde invulling als het ‘BE best’ pakket, maar heeft i.p.v. 1x per week een personal training sessie, 2x per week een personal training sessie (8 extra personal training sessies).

 

Losse uitgebreide en professionele meting van de lichaamssamenstelling
€12,50 incl. BTW

 

BE relaxed infrarood sauna
€7,50 per 15 minuten
Sneller herstellen na je personal training sessie of gewoon even lekker ontspannen? Een verblijf in de infrarood sauna, helpt je om je afvalstoffen sneller kwijt te raken en ontspant je spieren. Ook is deze warmte erg goed voor je gewrichten.


* Indien je gebruik wenst te maken van de infrarood sauna, dit dan graag voorafgaand aan de afspraak aangeven i.v.m. het vrijhouden van de ruimte.


 • De kosten dienen binnen 7 dagen na factuurdatum te worden overgeschreven op het rekeningnummer: NL77 RABO 0304 9067 93 t.n.v. BE Voedingscoaching en Training, gelieve in de omschrijving het factuurnummer te vermelden. Ook mogen de kosten contant voldaan worden, bij het eerst volgende contactmoment. Pinnen is niet mogelijk.
 • Bent u verhinderd? Dan graag tenminste 24 uur van tevoren afmelden.
 • BE Voedingscoaching en Training is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel ten gevolge van het volgen van trainingen/adviezen. Dit geldt ook voor schade of verlies van eigendommen.