Bootcamp - Personal trainer bootcamp training
Recensies


Enkele recensies van cliënten.


Recensie Karin, 49 jaar

BE better pakket (voeding)

Beste Nina, Ik kan jou aanbevelen als voedingscoach omdat ik in januari van 2016 begonnen ben met afvallen met jouw ondersteuning. Omdat je zelf weet wat het is om af te vallen, is het fijn door jouw gecoacht te worden. Dit omdat jij jezelf blijft en als het soms wat lastiger gaat, ervoor zorgt dat ik door ga met mijn afvalproces. Eigenlijk is het best wel voorspoedig gegaan. De kilo's die ik woog aan het begin was 105 kilo en nu in de maand oktober zijn het er nog 83 kilo. Mijn doel is om 80 kilo te wegen, dus je kunt zeggen dat ik er bijna ben. En wat nog belangrijker is, ik ben nu veel gezonder. Van de 4 bloeddrukverlagers die ik had, heb ik nu nog een halve pil over en ik voel mij veel energieker. Ik ben dus heel dankbaar dat jij mijn coach wil zijn.


Recensie Mustafa, 36 jaar

BE best pakket (voeding & personal training)

Ik vond het heel prettig en fijn om met Nina samen te werken aan mijn doel en mijn gezondheid. Nina is altijd bereid om dat ene zetje in de rug te geven en te motiveren. Door Nina ben ik mij meer bewust geworden van mijn dagelijkse voeding en ik focus mij nu meer op een gezonde leefstijl. Ik ben in 2 maanden tijd ruim 6 kilo afgevallen, heb meer spiermassa gekregen, mijn vetpercentage is gedaald en ik ben flink in centimeters afgenomen. Daarnaast merk ik dat ik fitter ben geworden. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor Nina als mijn voedingscoach en personal trainer.


Recensie Kim, 30 jaar

BE better pakket (voeding)

In januari 2017 na een herstel periode van mijn tweede bevalling, ben ik gewapend met mijn voedingsdagboek op gesprek gekomen bij voedingscoach Nina. Vanaf daar heeft ze mij op weg geholpen om meer structuur te krijgen, met behulp van tips en tricks voor een gezonder eetpatroon wat je de rest van je leven vol kunt houden. In totaal ben ik sinds de laatste keer dat ik bij Nina op de weegschaal stond 8,8 kilo kwijt. Waar ik ontzettend blij mee ben, maar wat ik nog prettiger vind is dat ik het ook aan de vorm van mijn lichaam kan merken. Om me heen krijg ik steeds complimenten en positieve opmerkingen. Nina weet me ook altijd goed op te peppen. Tussendoor vraagt ze me hoe het gaat en geeft me daardoor weer een positieve boost om vooral niet op te geven als het even tegen zit. Want niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk is het belangrijk dat je je goed voelt. Ontzettend blij dat ik Nina heb leren kennen en ze mij op het goede pad heeft weten te krijgen. Ga zo door Nina, je bent echt een topper van een voedingscoach.


Recensie Ramon, 27 jaar

BE best+ pakket (voeding, personal training, BE Quick & BE Brave Bootcamp)

Als goede vriend van Nina weet ik hoe moeilijk het is om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Ik heb enorme bewondering voor wat Nina heeft bereikt. Nina is niet alleen enorm afgevallen maar heeft zichzelf een volledig ander lifestyle aangemeten en is een ware professional op het gebied van sport en voeding. Haar doorzettingsvermogen en bovenal haar enthousiasme en kennis over voeding en sport, de laagdrempeligheid en privésetting, heeft mij de stap doen zetten bij Nina voedingsadviezen te volgen. Uiteraard in combinatie met personal training met als doel het verlagen van mijn vetpercentage en visceraal vet. Daarnaast volg ik ook met enige regelmaat een BE Brave Bootcamp en BE Quick training. Tijdens de trainingen motiveert Nina je op dusdanige wijze dat je op een zelfverzekerde en stimulerende manier het beste uit jezelf haalt. De trainingen zijn intensief, maar maken je mentaal en fysiek sterker zodat jij uiteindelijk het beste uit jezelf haalt. 

Nina ik wens jou en jouw cliënten heel veel succes toe! Dat iedereen een gezonder leven kan leiden door een goed voedingspatroon, regelmatig bewegen en vooral veel happiness! Groetjes, Ramón.


Recensie Sabina, 35 jaar

BE better pakket (voeding)

Wat ben ik trots op het resultaat wat ik dankzij BE Voedingscoaching en Training heb bereikt! In 2 maanden zowel van mijn buik- als tailleomvang 6cm kwijt. Ik had niet gedacht dat ik zo snel zulke mooie resultaten zou hebben. De manier waarop Nina werkt is erg prettig. Geen wijzend vingertje, geen je moet zus en je moet zo. Ze geeft adviezen die bij je passen en tips om je eetgedrag aan te passen. Geen lijst met wat je allemaal niet mag eten, maar adviezen wat een gezonder alternatief is. Je leert hierdoor zelf betere keuzes te maken. Ik heb minder behoefte om ‘slechte’ dingen te eten. Maar als ik het wel een keer doe, voel ik me niet enorm schuldig en gedemotiveerd. Kan een keer gebeuren, snel weer op de goede voet verder. Het is nu 3 weken geleden dat ik mijn laatste sessie heb gehad. Ik hou het nog steeds goed vol, het begint echt een gewoonte te worden. Af en toe pak ik de adviezen er even bij voor variatie of als geheugensteuntje. Ik heb al diverse complimenten ontvangen van mijn omgeving. Uiteraard blijf ik de reden waarom ik dit allemaal doe in mijn gedachten houden. Ik weet wat ik kan en waar ik niet weer naar terug wil.


Recensie Maaike, 53 jaar

BE better pakket (voeding)

Al jaren heb ik een zeer grote strijd met de weegschaal. Menig dieet is ook door mij geprobeerd. Met alles begon ik heel enthousiast en ging ook wel goed, totdat er op een gegeven moment om de een of andere reden iets gebeurde waardoor de motivatie weer verdwenen was. Ik belande weer in een gang naar de keukenkastjes om te kijken wat hierin voor etenswaar lag. Na 1 koekje was het hek van de dam ……… Maar vorig jaar even voor de zomer was ik er eigenlijk helemaal klaar mee en vond ik dat ik er weer eens serieus wat aan moest gaan doen. Toen ben ik met Nina in contact gekomen en haar plan van aanpak heeft me geïnspireerd en is succesvol gebleken. Ik heb geleerd hoe je verantwoord eet, de do’s en de dont’s,  zelf gezonde (voedings)keuze’s te maken. Nina is heel respectvol zonder waardeoordeel en zeer betrokken bij het afvalproces. Ik kan iedereen die wil afvallen aanraden om samen met Nina aan de slag te gaan.


Recensie Wouter, 28 jaar

BE best+ pakket (voeding, personal training, BE Quick & BE Brave Bootcamp)

Eind mei 2016 vertrok ik voor een 4000km lange fietsreis door Scandinavië. Voorafgaand aan deze reis was ik mij ervan bewust dat hier een goede voorbereiding op het gebied van voeding en sport voor nodig was. Ik moest in topvorm zien te komen om mijn reis te kunnen volbrengen binnen het vooraf bepaalde tijdsbestek van 4 weken. Aangezien Nina naast personal trainer en voedingscoach ook een extra specialisatie heeft in voeding en sport, was ik er al snel van overtuigd dat zij degene is die mij kon helpen mijn sport specifieke doelen te bereiken. Ook haar eigen verhaal sprak mij erg aan. Nina weet doordat ze zelf zoveel is afgevallen, als geen ander hoe het is om voor grote uitdagingen te staan en hoe je gemotiveerd kunt blijven om door te blijven zetten ook wanneer het tegen zit. Dit inspireerde mij ook om voor Nina als coach te kiezen. Door de goede begeleiding van Nina is het me gelukt om binnen de tijd de finish te bereiken. Door de juiste voedingsadviezen had ik voldoende energie en uithoudingsvermogen en mijn lichaam herstelde goed na dagelijkse tochten van 120+ km in de bergen. Uiteraard hielp ook de personal training die ik ruim een jaar heb gevolgd hierbij. Tijdens de reis zelf, maar ook in de voorbereiding stond ze altijd klaar om me direct van adviezen te voorzien. Voor mij zeker een toegevoegde waarde waarvan ik in de toekomst gebruik van blijf maken, bij het voorbereiden op het rijden van mountainbike marathons en een eventuele volgende lange afstand fietsreis. Verder heb ik ook deelgenomen aan de BE Quick en BE Brave Bootcamp trainingen. Dit waren ook erg leuke aanvullingen! Pittige maar behapbare trainingen die veel voldoening geven. Hoe zwaar het ook is, Nina motiveert je om alles er alles uit te halen. Ze laat mij dingen doen die ik alleen in de sportschool nooit gekund/ gedaan zou hebben.

 


‘’ Ik voel mij bevoorrecht om deel te mogen uitmaken in het traject van mensen die op weg zijn naar een betere gezondheid. Het fantastische gevoel wat ik zelf tijdens mijn eigen afvaltraject heb ervaren, kan ik nu eindelijk met andere mensen delen en hen dit zelf laten ervaren. De dankbaarheid van mensen is mijn drijfveer om iedere ochtend weer vol passie en gedrevenheid aan het werk te mogen gaan. Ik wil dan ook iedereen bedanken (zowel de mensen die een recensie geschreven hebben, als de mensen die mij persoonlijk hebben bedankt) voor de lieve woorden. BE proud!, wees trots op jezelf! Ik ben enkel de coach die jou ondersteund en begeleid, uiteindelijk ben jijzelf degene die de prestaties levert. Geen doel is onbereikbaar, zolang je maar in jezelf blijft geloven! Liefs Nina’’