Afvallen? Voedingscoach Zwolle/Doetinchem BE Voedingscoaching en Training- tarieven
Voeding
 
Op het gebied van voeding zijn er 4 opties:
·         BE good
·         BE better
·         BE best
·         BE best +
Meer informatie hierover volgt in de onderstaande tekst.
 
Daarnaast zijn er de volgende extra opties:
·         Losse vervolg consulten
·         Losse uitgebreide en professionele metingen van de lichaamssamenstelling
·         BE relaxed  infrarood sauna
Meer informatie hierover volgt in de onderstaande tekst.


BE good

Consult van circa 1 uur, €50,- incl. BTW

Wil je weten of je gezond eet, of juist tips hoe je gezond(er) kunt eten? Tijdens het ‘BE good’ consult krijg je praktisch toepasbare tips, na aanleiding van je vooraf ingevulde eetdagboekje en een afgenomen anamnese tijdens het consult. Tevens krijg je een uitgebreide en professionele meting van je lichaamssamenstelling middels een professionele bio-elektrische impedantieweegschaal.


BE
better

Pakket van 2 maanden persoonlijke en professionele begeleiding op maat, bestaande uit 4 consulten, €150,- incl. BTW

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen en hierin volledig gecoacht en ondersteund worden? En daarnaast zelf leren hoe je zelf gezonde keuzes kunt maken, zodat je hier je hele leven profijt van zult hebben? Bij het ‘BE better’ pakket krijg je persoonlijke adviezen, coaching en begeleiding op maat. Je krijgt een uitgebreid voedingsadvies op maat, naar aanleiding van je vooraf ingevulde eetdagboekje en een afgenomen anamnese tijdens het intake consult. Deze persoonlijke voedingsadviezen op maat ontstaan, doordat jouw volledige eetpatroon en anamnese uitgebreid geanalyseerd en doorberekend worden. Hieruit volgt een passend advies voor je energie en voedingsbehoefte. Daarnaast krijg je tips, tools en een persoonlijk mapje met informatiemateriaal mee naar huis. Het pakket bestaat uit 4 consulten. Tijdens de consulten wordt er ook een uitgebreide en professionele meting van je lichaamssamenstelling gedaan, middels een professionele bio-elektrische impedantieweegschaal. De uitgebreide meting geeft niet alleen je gewicht aan, maar meet juist ook je lichaamssamenstelling. Deze verschillende massa’s geven een betere indicatie van je resultaten, dan enkel het getalletje dat je gewicht aangeeft.


De voordelen van het ‘BE better’ pakket
Ieder lichaam reageert anders en daarom is een voedingsadvies op maat ook zo belangrijk. Naast jouw persoonlijke voedingsadvies, krijg je de coaching en begeleiding waar jij behoefte aan hebt. Elk afvaltraject kent periodes waarin het wat moeizamer verloopt, dit is een natuurlijke reactie van het lichaam. Uiteindelijk zal het lichaam zich weer herpakken en de resultaten laten zien die je wenst te zien. Echter is het mogelijk dat een stagnatie blijft aanhouden, in dit geval is het noodzaak om door te puzzelen en de voeding verder aan de te passen aan de behoefte van je lichaam. Tijdens het ‘BE better’ pakket blijf ik dit voor je in de gaten houden en kan ik voor je ingrijpen indien een aanpassing nodig is.


De invulling van het ‘BE better’ pakket

Uitklappen

 • Online intake: Voordat we van start kunnen gaan heb ik zoveel mogelijk informatie nodig over jou als persoon, jouw situatie en je huidige eetpatroon, om een passend voedingsadvies te kunnen maken die bij jou als persoon en jouw situatie aansluit. Na het uitgebreid analyseren van alle gegevens, maak ik vervolgens achter de schermen jouw persoonlijke voedingsadviezen. Aangezien hier veel tijd en werk in zit, streef ik ernaar om binnen 1 week het startconsult te plannen. De consulten vinden plaats in de praktijk.
 • Start consult (circa 1 week later): na het werk voor mij achter de schermen (analyseren van al je gegevens en het uitwerken van je persoonlijke adviezen), krijg je uitleg over je persoonlijke adviezen. Je krijgt tips, tools en een persoonlijk mapje met informatiemateriaal waarmee je thuis aan de slag kunt. Tevens volgt er een uitgebreide meting van je lichaamssamenstelling om het startpunt te bepalen.
 • 1e vervolg consult (circa 2 weken later): professionele meting van je lichaamssamenstelling om de resultaten waar te nemen en een evaluatie hoe het gaat, en of er nog dingen aangepast dienen te worden.
 • 2e vervolg consult (circa 2 weken later): professionele meting van je lichaamssamenstelling om de resultaten waar te nemen, en een evaluatie hoe het gaat en of er nog dingen aangepast dienen te worden.
 • 3e vervolg consult, afsluitende consult (circa 4 weken later): professionele meting van je lichaamssamenstelling om de behaalde resultaten door te nemen, en een evaluatie van de afgelopen periode. Afronding van de begeleiding. Keuze voor eventuele losse consulten of losse metingen.

Daarnaast is het altijd mogelijk om telefonisch contact, of contact per email te hebben wanneer je tegen iets aanloopt. Als voedingscoach ben ik gedurende het traject, ten allen tijde voor al je vragen benaderbaar.BE best combinatiepakket voeding en personal training
Pakket van 2 maanden persoonlijke en professionele begeleiding op maat bestaande uit 4 voedingsconsulten en 8x een personal training sessie (circa 1uur per training), €350,- incl. BTW

Wil je afvallen en ga je voor het maximaal haalbare resultaat, door volledige coaching en begeleiding op het gebied van voeding en sporten? Wanneer je voeding en het sporten goed op elkaar is afgestemd, heb je de sleutel tot succes. Bij het ‘BE best’ pakket wordt je tijdens een traject van 2 maanden hierin volledig gecoacht en begeleid. Het ‘BE best’ pakket staat qua voedingscoaching gelijk aan het ‘BE better’ pakket, maar heeft een aanvulling met 8 personal training sessies van circa 1 uur. Naast een uitgebreid voedingsadvies op maat, tips, tools en een mapje met informatiemateriaal voor je voeding voor thuis, is het mijn taak als personal trainer om er bij jou alles uit te halen wat je in je hebt. Met de juiste motivatie is het mogelijk om dingen te doen die je zelf niet voor mogelijk houdt. Dit uiteraard op een veilige manier en met een systematische en progressieve opbouw. Iedere week zal er een één op één personal training sessie plaatsvinden in mijn personal training studio of wellicht bij mooi weer buiten (indien je dit leuk lijkt).


De invulling van het ‘BE best’ pakket

Uitklappen

 • Online intake: Voordat we van start kunnen gaan heb ik zoveel mogelijk informatie nodig over jou als persoon, jouw situatie en je huidige eetpatroon, om een passend voedingsadvies te kunnen maken die bij jou als persoon en jouw situatie aansluit. Na het uitgebreid analyseren van alle gegevens, maak ik vervolgens achter de schermen jouw persoonlijke voedingsadviezen. Aangezien hier veel tijd en werk in zit, streef ik ernaar om binnen 1 week het startconsult te plannen. De consulten vinden plaats in de praktijk.
 • Start consult (circa 1 week later): na het werk voor mij achter de schermen, krijg je uitleg over je persoonlijke adviezen. Je krijgt tips, tools en een persoonlijk mapje met informatiemateriaal waarmee je thuis aan de slag kunt. Tevens volgt er een uitgebreide meting van je lichaamssamenstelling om het startpunt te bepalen. Daarna volgt de 1e personal training sessie.
 • 2e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 1e vervolg consult (circa 2 weken later na start consult): professionele meting van je lichaamssamenstelling, om de resultaten waar te nemen en een evaluatie hoe het gaat en of er nog dingen aangepast dienen te worden. Daarna volgt de 3e personal training sessie.
 • 4e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 2e vervolg consult (circa 2 weken later na 1e vervolgconsult): professionele meting van je lichaamssamenstelling, om de resultaten waar te nemen en een evaluatie hoe het gaat en of er nog dingen aangepast dienen te worden. Daarna volgt de 5e personal training sessie.
 • 6e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 7e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 8e personal training sessie (circa 1 week later)
 • 3e vervolg consult, afsluitende consult (circa 4 weken later na 2e vervolg consult): professionele meting van je lichaamssamenstelling om de behaalde resultaten door te nemen, en een evaluatie van de afgelopen periode. Afronding van de begeleiding. Keuze voor eventuele losse consulten of losse metingen.

Daarnaast is het altijd mogelijk om telefonisch contact, of contact per email te hebben wanneer je tegen iets aanloopt. Als voedingscoach ben ik gedurende het traject te allen tijde voor al je vragen benaderbaar.BE best + combinatiepakket voeding en personal training
Pakket van 2 maanden persoonlijke en professionele begeleiding op maat bestaande uit 4 voedingsconsulten en 2x per week personal training (16 sessies van circa 1 uur per training), €490,- incl. BTW

Dit pakket heeft dezelfde invulling als het ‘BE best’ pakket, maar heeft i.p.v. 1x per week een personal training sessie, 2x per week een personal training sessie (8 extra personal training sessies).


Losse vervolg consulten voeding
Consult van circa 30 minuten
€25,- incl. BTW
*Alleen mogelijk ter aanvulling op de ‘BE better’ en ‘BE best’ pakketten.

Losse uitgebreide en professionele meting van de lichaamssamenstelling
€12,50 incl. BTW

BE relaxed infrarood sauna
€7,50 per 15 minuten
Sneller herstellen na je personal training sessie of gewoon even lekker ontspannen? Een verblijf in de infrarood sauna, helpt je om je afvalstoffen sneller kwijt te raken en ontspant je spieren. Ook is deze warmte erg goed voor je gewrichten.
* Indien je gebruik wenst te maken van de infrarood sauna, dit dan graag voorafgaand aan de afspraak aangeven i.v.m. het vrijhouden van de ruimte.

 

Lezingen, workshops en trainingen

BE Voedingscoaching en training verzorgt ook lezingen, workshops en trainingen over voeding. Blijf op de hoogte en kijk voor meer informatie op www.facebook.com/BeVoedingscoaching • De kosten dienen binnen 7 dagen na factuurdatum te worden overgeschreven op het rekeningnummer: NL77 RABO 0304 9067 93 t.n.v. BE Voedingscoaching en Training, gelieve in de omschrijving het factuurnummer te vermelden. Ook mogen de kosten contant voldaan worden, bij het eerst volgende contactmoment. Pinnen is niet mogelijk.
 • Bent u verhinderd? Dan graag tenminste 24 uur van tevoren afmelden.
 • BE Voedingscoaching en Training is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel ten gevolge van het volgen van trainingen/adviezen. Dit geldt ook voor schade of verlies van eigendommen.